Om 23:30 uur staan er de drie apen, Jan Willem, Niels en Ruben, in de Bunker. Armand was wederom in slaap gevallen en z'n wekker ook. Hij komt dus waarschijnlijk wat later...veel later of helemaal niet meer. Na een zware middag zit de stemming er nog niet echt in, maar bier schijnt te helpen. Na een uurtje of wat begint het dan toch gezellig te worden wat natuurlijk mede komt dankzij onze Theta Huisband.


Drie apen in de Demos

Ook onze coach Marit, stuur Jutta en Karin en wat andere theta-bekenden en bestuursleden zijn allen in de bunker te vinden. Hoewel het erg gezellig is gaat Marit echter al om 1:00 naar huis. Als coach heeft zij natuurlijk alle vertrouwen in haar ploeg en haar overgebleven bonnen worden aan de apen overgedragen. Als Jutta enige tijd later ook naar huis gaat hebben we ineens wel veel bonnen weg te werken. Weggooien is zonde en dus gaan we maar over op Bacardi Cola, Wodka Bitterlemon en meer van dat soort laffe drankjes.


Alle apies kijken!

Na een dag sporten en 'wat' bier komen ze echter harder aan dan verwacht. Zo rond 4:15 wordt het dan toch echt tijd om naar huis te gaan. Zondag moeten we namelijk 8:00 (!!) op de loods zijn. Na enig zeiken kan er bij de laffe Demos tapper nog één biertje af en na onze jassen opgegraven te hebben zijn we dan echt buiten.


Bier drinken is ook een topsport

Om er zeker van te zijn dat we ons niet fit zullen voelen de volgende dag proberen we nog even of je ook op straat kunt slapen. Dit blijkt thuis toch beter te gaan. Rond een uur of 5 liggen de apen dan ook stevig te ronken in hun nest.

VERVOLG