Batavierenrace
27 t/m 29 april 2002


De apen hebben, samen met de in totaal 25 man tellende Theta Barcommissie-ploeg, op 27 april meegelopen met 's werelds grootste estafetteloop, de Batavierenrace.

Het was vrijdagavond, rond een uurtje of half acht, waar iedereen naar de loods toe zou komen. Ook Armband was op tijd en men genoot van een lekker bakske, terwijl de busjes (netjes beplakt met het Theta logo) werden beladen met weekendtassen.


Inpakken die hap!

Na met twee busjes gearriveerd te zijn in Nijmegen was het tijd om ons in te schrijven. Er werden heerlijk smerige dozen vol met chipszakken uitgedeeld om te overleven. Gelukkig waren we net op tijd om een doos chips en informatie ter hande te kunnen nemen. Nadat JeeWee, onze groepsleider en regel-aap, iedereen het hele hebben en houwen had uitgelegd, was iedereen er klaar voor. De laatste zenuwen werden weggewerkt door middel van een pis tegen de boom of het nuttigen van een overheerlijk biertje.


Op verzoek van Nielz enige privacy...


Nog één biertje dan...

Na besloten te hebben geen bier meer te drinken tot na het rennen, gingen we naar de universiteit waar de race zou beginnen om toch effe een paar biertjes te nuttigen. Op de KUN was een feessie bezig, niet echt overweldigend, maar toch wel gezellig, mede dankzij de hippe DJ's en het studentikoze sfeertje. En na enig aandringen dronk zelfs Bobo een pilsje mee.
JeeWee was druk in de weer met Floor aangezien zij de eerste etappe van welliswaar 3,4 km (!) ging lopen. De rest besloot zich maar bezig te gaan houden met meer bier drinken, vrouwen lastig vallen en paaldansen.


Biertje drinken en integreren met andere ploegjes.


Wheeeeeeeh!!! De dames aan de paal.....

Klik hier voor meer over de Batavierenrace.